Certificeringer

IFS certificering

Hørkram Foodservice A/S er certificeret efter den internationale Fødevarestandard IFS Logistics. Standarden har til formål at sikre kvalitet og gennemsigtighed i forsyningskæden.

Vi arbejder dermed efter et kvalitetsstyringssystem, som dækker vores logistiske aktiviteter, herunder oplagring, transport og distribution, for de fødevarer, som vi markedsfører. Vores virksomheder bliver auditeret af et eksternt certificeringsbureau en gang om året, hvor det bliver undersøgt, om vi lever op til standardens krav.

Vi har været certificeret siden 2009 og indtil nu er begge vores centre hver gang blevet certificeret på higher level, hvilket vil sige, at vi opfylder mere end 95 % af standardens krav. Vores højeste score hidtil er på 99,46 %, hvilket ifølge auditor ikke er set tidligere.

Egenkontrol

Hørkram Foodservice's dokumenterede og vedligeholdte egenkontrolprogrammer er baseret på HACCP principperne (Hazard Analysis Critical Control Points), hvor fokus primært er på:

  • Temperaturkontrol ved modtagelse, lagerføring og udkørsel
  • Elektronisk overvågning af alle køle- og fryseanlæg og lastbiler samt beholdningsrotation og holdbarhedsfrister herunder restholdbarhed
  • Rengøring og orden samt skadedyrskontrol
  • Styring af sporbarhed


Certifikat for Sorø - klik her               Certifikat for Aarhus - klik her