Velkommen til et hav fuld af spændende fisk!

Fisk er et fokusområde for os og vi fører en bred serie i både fisk, skalddyr, convenienceprodukter og spændende specialiteter og både konventionelle som økologiske fisk!

Udvalget af fisk, fersk som frost såvel som forarbejdede produkter øges konstant og vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde vores kunder et stort udvalg og være først med nyheder og tiltag indenfor området.

Vi tilbyder - Bestilling fra dag til dag – også af frisk fisk

Vi har et tæt og godt samarbejde med en stor fiskeleverandør, som hver dag forsyner os med friske fisk af høj kvalitet. Leverandøren tager hver morgen på fiskeauktion for at sikre friske fisk af højeste kvalitet.

Ved bestilling inden kl. 11.00 kan vi levere den efterfølgende dag. På enkelte varer vil der dog være få undtagelser, som vores ordrekontor kan hjælpe med eller man kan finde denne info på vores webshop.

Vi er MSC-certificeret - klik her for certifikat og kan tilbyde et stort MSC-sortiment. MSC certifikatet er en garanti for kunden om, at fisken er fanget og forarbejdet på en bæredygtig måde og at overfiskeri ikke er tilladt. Læs mere om MSC under afsnittet om Kvalitet eller tryk HER.

Økologi er i hastig fremmarch også på fiskeområdet og dette er et fokus-område for os. Så søger du en løsning indenfor økologisk fisk – så er du godt på vej hos os. Se vores økologiske serie i fisk og skaldyr i vores fiskekatalog eller læs mere om økologisk fisk under afsnittet om økologi.

Vi ønsker at fremme brugen af fisk og har derfor et samarbejde med www.fiskikantinen.dk, hvor vores kunder kan indhente råd og inspiration til at få mere fisk ind i menuen i de forskellige køkkener.

Velbekommen!
 
 

fisk