Fødevaresikkerhed

Tryghed er fællesnævner for vores samarbejde med vores kunder

Det er vores politik, at vores kunder kan stole på, at alle vores leverancer er i orden, dvs. rigtig vare, rigtig kvalitet, rigtig mængde, leveret til aftalt tid på aftalt sted og med fødevaresikkerheden i højsædet.

Vi følger lovgivningen og hvor vi finder det nødvendigt, supplerer vi med egne regelsæt.

Det er vores politik, at alle varer, som vi sælger, kan spises uden risiko for helbredet, forudsat naturligvis at varen er opbevaret, tilberedt og anrettet under iagttagelse af almindelig god køkkenhygiejne, så nydelsen kan være i højsædet.

Vi ønsker varer med specifikke bæredygtige egenskaber (f.eks. Økologi, MSC, Max Haavelar o.l.) i vores sortiment.Vi kræver garanti for, at der ikke anvendes børnearbejde i produktionen, heller ikke hos underleverandører, jf. ILO konvention Artikel 2.

Det er vores politik, at ovenstående er et anliggende for ledelsen, men at det er ligeså vigtigt, at hver enkelt medarbejder kender sin rolle i forhold til sikkerheden, og at alle har adgang til den nødvendige information.

Fødevarestyrelsens tilsyn

Som leverandør til Danmarks professionelle storkøkkener har fødevaresikkerheden topprioritet hos os. På nedenstående link finder du vores kontrolrapporter:

Klik her for at se Sorø:
Klik her for at se Sorø Kantine:
Klik her for at se Aarhus:
Klik her for at se Aarhus Kantine:

Vi bestræber os altid på at opretholde vores elitestatus i forbindelse med Fødevarestyrelsens tilsyn.