Julemesse 2017

Vi byder indenfor! 

Som små børn glæder sig til juleaften, glæder vi os til at tage imod dig og dine kollegaer på vores årlige julemesse. Sammen med mere end 200 leverandører står vi klar til at føre dig en tur igennem Hørkram universet og til at præsentere dig for nyheder og masser af inspiration til dit køkken.

Ho ho ho! 

Som en ekstra julegave har vi udover de fire annoncerede foredragsholdere en lille overraskelse i ærmet – vi har nemlig arrangeret endnu et spændende foredrag. 
Torsdag den 2. november kl. 13.00-14.00 går Gorm Wisweh og Magnus Sonne – kendt fra TV2’s program ”To kokke og nogle fisk” – på scenen for at vise dig, hvordan du bedst anvender frisk fisk i dit køkken. 

Banner inde siden ver2

Bus

Vi har arrangeret gratis bustransport til og fra messen, så du kan komme sikkert frem og tilbage. Tilmeld dig på nedenstående link, hvor du også kan se stoppesteder og afgangstidspunkter.

Bustilmelding1                     Bustilmelding2

Billet

Tilmeld dig til julemessen her og få tilsendt din billet på email. Husk i øvrigt at printe din billet hjemmefra - så kan du nemlig springe køen over, når du ankommer til messen.

Billet banner

Invitation

Endelig er invitationen til årets julemesse landet. Se den her og læs mere om de mange ting, du kan opleve på messen - for eksempel mere end 200 stande, spændende foredrag og masser af inspiration til dit køkken.

Se invitationen her

Udstillerliste

Nedenfor kan du se en liste med de mere end 200 udstillere, du kan møde på årets julemesse. Vi glæder os til at præsentere dig for et bredt udvalg af udstillere, som alle ser frem til at vise dig nyheder og til at få en faglig snak om deres sortiment.

 

Udstillerliste