Julemesse 2017

TAK FOR DENNE GANG

Årets julemesse løb af stablen den 1.-2. november i Bella Center. Omkring 6.000 glade gæster besøgte messen, hvor mere end 200 stande stod klar til at præsentere produkter og nyheder. Med sine mere end 200 stande var messen vores hidtil største, og de fem foredragsholdere gjorde deres til at sikre, at de mange besøgende kunne tage hjem med masser af inspiration i muleposen. Ligeledes vakte den nye messecafé med sine sliders og sine friskstegte pastaretter begejstring hos gæsterne. 

Hørkram Foodservice A/S takker både kunder og leverandører for en fantastisk messe – vi glæder os allerede til næste gang. 

 

Banner inde siden ver2

Billeder fra Julemessen

Vi har samlet en masse dejlige øjeblikke fra julemessen i Bella Center i den fotobog, som du kan se nedenfor. Kan du finde dig selv og dine kollegaer? God fornøjelse.

Klik og se fotobogen her.

Konkurrencevindere

Konkurrencevindere

Under messen blev der på en række af vores egne stande afviklet konkurrencer. Du kan se vinderne af de enkelte konkurrencer nedenfor. Tillykke til vinderne! 

Vinstanden:

Restaurant Ö, Nysted

Faxe Smørrebrøds Café, Faxe

Røde Port, Klampenborg

Odd Fellow Logen, Slagelse

 

Nonfood-standen:

Susanne Larsen, Café Danner

 

Slagterstanden:

1. Præmie (1 stk. kalvekrone)

Inger Skøtt, Det Blå Marked

2. Præmie (1 stk. kalveculotte)

Ellen Bøgelund, Smålandshavet

3. Præmie (1 stk. kalvecuvette)

Lars Rasmussen, Himmelev Behandlingscenter

 

Sea Culinar-standen:

Jannie Bjerre, Fødevarestyrelsens kantine i Glostrup

Camilla Mie Andersen, Catering Danmark (Slagelse) 

Invitation

Se invitationen til julemessen her og læs om de mange ting, der kunne opleves på messen - mere end 200 stande, frem spændende foredrag og masser af inspiration til dit køkken.

Se invitationen her

Udstillerliste

På messen deltog mere end 200 udstillere, som alle præsenterede produkter og spændende nyheder. Til højre kan du se listen over de mange udstillere.

 

Udstillerliste