Private Brands

Kvalitet i alle prisklasser

Vi har nu glæden at præsentere vores ”egne mærker” Private Brands. Det vil sige serier af varer, hvor vi selv udvikler og bestemmer, hvilken type vare og kvalitet, der kommer i pakkerne.

Vores egne serier bygger på vores kerne værdier omkring kvalitet og service og vores ønske om at skabe merværdi for vores kunder. Vi ønsker at være en optimal samarbejdspartner til storkøkkenet.

Vi fokuserer på at kvalitet, pris og omtanke for dyr og  mennesker går op i en højere enhed.

Der indgår ingen discountvarer i vores serier – kun discount priser! Gode kvalitetsvarer til en fornuftig pris, vil vi gerne tilbyde. Vores private Brands består af en blanding af varer, som vi selv udvikler og af varer, som vi udvælger. Når vi siger, vi står bag kvaliteten, mener vi det.

Og det forpligter.

Det er vigtigt for os, at vores kunder ved, hvad de kan forvente. Vi har derfor tilstræbt at udvikle serier, der bygger på værdier, som du kan genkende hver gang du vælger en vare fra en af vores serier, uanset om du køber frossen fisk, marmelade, mel, ost eller hakket oksekød !

Antallet af varer i vores serier vil hele tiden udvikle sig. 

Men værdierne forbliver! 

 ChefBP

 

Chefs Best Partner er vores premium serie.

Når du køber varer fra denne serie, er de af særlig høj kvalitet!
Det er varer, der er nøje udvalgte og ofte produceret efter "oprindelige" metoder.

 ChefsBN

 

Chefs Best Nature er til dig, der ønsker økologi og dyrevelfærd.

Vi har en bred økologisk produktportefølje lige fra basisvarer til specialiteter. Økologi er prioriteret højt og vi arbejder målrettet på at udvide vores sortiment i henhold til vores kunders ønsker.

 

 BaseCulinar

 

Base Culinar - en serie basisvarer i god kvalitet til en stærk pris!

Denne serie er til dig, der er meget prisbevidst. Kvaliteten er god og serien rummer mange af de basisvarer, der bruges meget af i storkøkkener.

 

 BaseElements

 

Base Elements - en helt ny serie indenfor nonfood!

Serien rummer glas, porcelæn og service. Basse Elements er gode kvalitetsvarer i tidsløst design til en fornuftig pris!