Internet Explorer understøttes ikke længere
Vi understøtter ikke længere Internet Explorer, og vi anbefaler, at du skifter til en moderne browser for en bedre oplevelse.
Du kan prøve en af disse populære moderne browsere:
Vi understøtter ikke længere Internet Explorer, og vi anbefaler, at du skifter til en moderne browser for en bedre oplevelse.
Du kan prøve en af disse populære moderne browsere:
Hørkrams historie tager for alvor sin begyndelse i 2004 og er historien om to familiedrevne virksomheder, der med hårdt arbejde og i bedste entreprenørånd udviklede sig og voksede sig stærke indenfor cateringområdet. Det er historien om to cateringvirksomheder – i hver sin del af landet – der i 2004 slog forretningerne sammen for dermed at blive en solid og stærk totalleverandør til hele det danske foodservice-marked.
Ydermere er Hørkrams historie en historie om kontinuerlig vækst og løbende udvidelser af de to logistikcentre. Ligeledes beskriver historien Hørkrams udvikling fra udelukkende at være en handelsvirksomhed til også at være en produktionsvirksomhed med egne kødopskæringer i både Sorø og Aarhus og egen fiskeproduktion i Sorø.
2004
Familien Schulz, som ejer Th. Schulz i Solbjerg, og Alex Buchardt Pedersen, som ejer Hørkram i Sorø, indgår partnerskab og samler aktiviteterne i et nyt, landsdækkende selskab – Hørkram Schulz Foodservice A/S. Hørkram, som vi kender det i dag, blev dermed skabt.
2006
Afdelingen i Sorø udvides med et stort terminalområde og et større fryselager. Frisk frugt og grønt bliver et nyt fokusområde.
Der opkøbes 43.500 m² jord i Kolt – lige ved motorvejsudfletningen syd for Århus. Opførelsen af Hørkrams nye, jyske logistikcenter påbegyndes.
2007
Afdelingen i Solbjerg flytter til det helt nye 10.000 m² store anlæg i Kolt.
2009
Hørkram Schulz Food Service A/S opkøbes af det familieejede CITTI – den største cateringgrossist i Tyskland. Samtidig ændres selskabets navn til Hørkram Foodservice A/S.
2010
I Aarhus opkøbes der 34.982 m² nabogrund. Arealet tilkøbes for at sikre muligheden for eventuelle udvidelser i fremtiden.
2012
I Sorø udvider man logistikcenteret med 12.000 m² til kødopskæring, nyt frostrum og øvrige udvidelser. Den nye kødopskæring er 3.050 m².
2014
Hørkrams tyske ejer, CITTI, etablerer sig i Malmø og starter salg på det svenske marked. Afdelingen, ”Chefs Culinar”, fungerer som datterselskab under Hørkram.
I Sorø opkøber man fra en nabo 35.996 m² jord. Den ekstra jord er en del af at fremtidssikre centret og eventuelle kommende udvidelser.
2015
I Aarhus opføres et 8.100 m² stort frostlager. På taget af frostlageret anlægges der et 2.110 m² stort solcelleanlæg. Desuden opkøbes naboejendommen, som er et logistikcenter. Med i købet følger 6.000 m² lager og 38.500 m² jord.
2016
I juni måned tages første spadestik til dét byggeri, der skal fremtidssikre afdelingen i Sorø. Der er planlagt udvidelse af både administration samt lager- og produktionsfaciliteter. For at sikre muligheden for yderligere udvidelser i fremtiden tilkøbes der 41.386 m² jord.
2017
I september åbner Hørkram egen fiskeproduktion i Sorø. Afdelingen er 1.100 m², og inden årets udgang leveres der dagligt mere end to tons frisk fisk og skaldyr til koncernens kunder. Byggeriet i Sorø forløber uden at påvirke den daglige drift og leveringen til virksomhedens kunder.
2018
Hørkram indvier i februar det store byggeri i Sorø og har nu 62.000 m² samlet under ét tag. Der tilkøbes yderligere 46.100 m² jord.
Der bevilliges midler til at bygge en kødopskæring i Aarhus. Desuden opkøbes der 63.719 m² jord til eventuelle udvidelser.
2020
Hørkrams nye kødopskæring i Aarhus indvies. Kødopskæringen er 3.300 m² og skal være med til at sikre de jyske kunder større fleksibilitet og kortere bestillingsdeadlines på kødprodukter. Med denne udvidelse er centeret nu 32.000 m².
Der tilkøbes yderligere 24.034 m² nabogrund.
2022
Hørkram rammer for første gang i virksomhedens historie en omsætning på mere end 4 mia. kr. Der er mere end 1.000 medarbejdere i Hørkram.
2023
På taget af centeret i Sorø etableres der et 9.000 m² stort solcelleanlæg. Anlægget forventes at kunne producere ca. 1.750.000 kWh om året og skal gøre bygningsdriften af centeret 23,9% energineutral.