Gastronomielev – smørrebrød og catering

- Bliv en del af Team Hørkram

Som gastronomielev i Hørkram får du et indgående kendskab til arbejdsopgaverne i et storkøkken. Vi roterer ugentligt mellem de forskellige stationer, og på den måde bliver du fortrolig med både det kolde og det varme køkken samt salatkøkkenet. I de uger, hvor du står for det varme køkken, er du også ansvarlig for menuplanlægningen.

Selvstændige elevopgaver

Som gastronomielev i Hørkram indgår du i de daglige opgaver på lige fod med de øvrige medarbejdere i kantinen. Du kan altid spørge om hjælp, men du får lov at stå på egne ben og arbejde selvstændigt med dine opgaver, så du får dine egne rutiner. De daglige opgaver er blandt andet:

  • Klargøring af morgenmad

  • Fremstilling af salater, kolde retter, varme retter

  • Anretning

  • Menuplanlægning

  • Oprydning/rengøring

Serviceminded gastronomielev, der kan holde hovedet koldt

 

Hvis du skal være den næste elev i vores kantine, er det en klar fordel, hvis du kan genkende dig selv i punkterne nedenfor
– så er chancen for, at du passer godt ind i vores team nemlig meget større.

  • Du har selvfølgelig afsluttet din adgangsgivende uddannelse

  • Du er ansvarsbevidst og engageret (ja ja, det er en kliché, men det er altså vigtigt)

  • Selvom hverdagen indimellem kan være krævende, så er du serviceminded har ja-hatten på

  • Du er kreativ og kan se muligheder

  • "Outgoing" er en god beskrivelse af dig

  • Du er klar på lidt af hvert og siger ikke nej til en udfordring

  • Vi regner med, at du kan holde hovedet koldt, når vi har travlt

Ansøg om elevplads

Lyder det som noget for dig? Smid os din ansøgning og fortæl lidt om, hvorfor du bliver den bedste elev, vi nogensinde har haft. Selvom karakterer ikke er alt, vil vi alligevel gerne se dine – upload dem sammen med din ansøgning og dit CV. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig, hvis du skal være vores næste stjernefrø.

ANSØG HER